addictive <body>


addictive
I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. I tell everyone we are through. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.


Liebster Award.
Sunday, May 18, 2014 @ 6:15 PM



Assalamualaikum and Hi.

Before that, I am honoured to thank Fiemi for tagging me. Feeling delightful sebab baru first time untuk slot ini. Of course, it is a big honour for a new blogger like me. Once again, thank you very much. Soalan di bawah dari Cik Fiemi.

1) Bila start masuk dalam dunia blogging.
Since 2012, I think. Not very sure but dah berapa kali delete blog sebab tak tahu macam mana nak manage. Sekarang dah faham dengan bantuan Si Shorty ni .
2) State your best past time memories.
Berada di samping keluarga tersayang. 
3) Percaya tak dengan magic.
 Percaya atau tidak bergantung kepada situasi. Sometime ilmu hitam itu juga dikenali sebagai magic.
4) Jikalau mesin masa doremon itu wujud, apa yang nak diubah di masa depan.
Membaiki kegagalan dalam persahabatan dan akademi. Mungkin. Sebab realitinya kita hidup tidak akan mampu membaiki masa depan.
5) Looking back for the past 3 years, how much do you think you changed.
Tak banyak tapi ada. Perubahan dari segi mengetahui reaksi seseorang terhadap kita dan menghargai jasa orang lain.
6) Who do you see in yourself for the next 10 years.
A dentist maybe. 
7) And apa yang akan dibuat untuk memastikan perkara itu berlaku.
Usaha Doa dan Tawakal. Itu yang pasti. 
8) Siapa idola dalam hidup anda.
Nabi Muhammad dan My parents. 
9) Nyatakan prinsip hidup korang.
Being Silent Doesn't Mean You're a Loser.
 10)  Apakah perubahan dalam hidup korang setelah korang start berblogging.
Get to know new people. More often duduk depan laptop sampai boleh kena radiation*Kidding.
 11) Apa pendapat korang pasal blog saya.
Simple yet adorable.