addictive <body>


addictive
I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. I tell everyone we are through. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.


Set Kecantikan Shaklee .
Saturday, May 10, 2014 @ 9:18 PM


Assalamualaikum and Hai .

Entry hari ini pasal set kecantikan shaklee .Siapa dekat sini yang pernah guna produk ni ,angkat tangan ?Set kecantikan ni terdiri dari tiga vitamin iaitu vitamin B ,vitamin C dan vitamin E .Aku pun baru cuba produk since my face ada jerawat .Harga dia pun berpatutan iaitu around Rm 300 .Rasanya m badan lacks of vitamins yang boleh menyebab jerawat naik .Tunggu dalam beberapa minggu baru dapat ketiga-tiga produk .Waktu first pergi order hanya ada Vitamin B saja .So amik jelah .Makan Vitamin B pun dah membuat muka aku kurang jerawat .Itu belum lagi makan ketiga-tiga vitamin kan ?Sekarang nak listkan khasiat setiap vitamin .


Vitamin B
Sebagai Pelembap
Mengubati jerawat
Mencegah pigmentasi
Melambatkan Tanda penuaan
Vitamin E
Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
Melindungi kulit dari sinar ultra ungu
Menjaga kelembapan kulit
Menghapuskan radikal bebas yang mampu merosakkan kulit .
Vitamin C
Mencerahkan kulit
Sebagai antioksidan yang kuat untuk melindungi kulit dari pencemaran udara
Merangsang pembentukan kologen