addictive <body>


addictive
I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. I tell everyone we are through. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.


Mak Temah and Bonda Bedah
Wednesday, June 24, 2015 @ 12:56 PM


As Salam dan Selamat Pagi,


Mak Temah and Bonda bedah are actually singaporean. Both of them are pelawak di youtube yang suka melakonkan perkembangan isu semasa yang berada di Malaysia since Malays are such a small community in Singapore. Diorang ni sebenarnya lelaki yang melakonkan watak sebagai wanita. The one with green hijab is Mak Temah and the one with yellow hijab is Bonda Bedah. Both of them are neighbours who tend to fight each others when ever they meet. They are hilorius. Besides each of them have a daughter. Bonda Bedah punya anak panggil Shasha but nama penuh dia Shazlani. For Mak temah anak dia punya gelaran Kiki. Nama penuh tak sure. hahahahaha. Their videos are named with Lepak One Korner. Diorang ni using both english and malay. Bolehlah improve english sikit even tak banyak. 

First time terjumpa Mak Temah and Bonda Bedah when I'm searching the video that has been made by Faizdickie. Tak expect langsung diorang ni memang sangat lawak dengan mulut mereka bedua sangatlah macam longkang or even lebih dahsyat daripada longkang.Waktu aku search benda ni lepas habis finale exam sem 2. Masa yang panjang untuk berehat. Semua koleksi video mereka mempunyai episode untuk membincang topik yang berlainan. tapi aku suka tengok episode 16, 20 dan banyak lagi. Siapa yang tak pernah tengok you give them a try. Surely mereka ini lawak. Here are some of the links of my favourite.


https://www.youtube.com/watch?v=Z2EvPuQ7RoM
https://www.youtube.com/watch?v=7LHBaVR0NbY
https://www.youtube.com/watch?v=2ZFGFMKorsY